Algemene voorwaarden

Voorwaarden
Als u een bestelling plaatst bij het knutselhoekje geeft u aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Het knutselhoekje behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling en het invullen van uw adresgegevens, ontvangt u via e-mail een bevestiging en een factuur van uw bestelling. Hierop vindt u ook de verzendkosten en de rekeninggegevens. U heeft daarna 5 werkdagen de tijd om uw betaling te voldoen.

Betaling
Bij een bestelling dient u altijd vooraf te betalen. De bestelling wordt na betaling binnen 3 werkdagen verzonden. Indien een bestelling niet binnen 5 werkdagen word betaald, annuleert het knutselhoekje de bestelling.

Aflevering
Het knutselhoekje verzendt haar bestellingen via PostNL.
Wij verzenden een bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling naar het door u opgegeven adres. Het knutselhoekje is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden.
U kunt uw bestelling ook afhalen. Maak hiervoor een afspraak via de mail.

Annuleren
Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling te doen via e-mail. Het annuleren van een reeds betaalde order kost € 0,50. Het knutselhoekje stort het bedrag terug op uw rekening.

Ruilen en Retourneren
Indien u producten wilt ruilen of retourneren dient u hierover contact op te nemen met het knutselhoekje. Er zal dan bekeken worden of de producten retour genomen kunnen worden, en tegen welke voorwaarden.

Klachten
Indien u een klacht heeft kunt u deze via de e-mail indienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Wij zullen er alles aan doen om uw klacht op te lossen.
Een eventueel geschil kunt u voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Onze service:

* Gratis verzending vanaf € 35,- binnen Nederland.
* Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
* Verschillende betaalmogelijkheden:

© 2011 - 2021 knutselhoekje.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel